Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Päivitystä kevään tapahtumista

Lisätty 09.05.2019

Viime aikoina kirjoittelu ja sivujen päivittäminen on jäänyt, vaikka paljon on tapahtunut.

 

Pentusuunnitelmamme tulevalle kesälle ovat varmistuneet ja odotamme Siggyjen juoksujen alkavan pian. Urosvalintamme on myös varmistunut. Lisää tietoa tulevasta yhdistelmästä löytyy Pentuja sivulta.

 

Laumamme on vahvistunut uudella pennulla. Hain joulukuussa Iso-Britanniasta Vickyn kotiin. Vicky on Pieni Amerikanpaimenkoira ja aivan huipputyyppi! Kuvassa Vicky on päässyt jo puolen vuoden ikään.

 

Basileas Don't Stop Me Now "Vicky"Basileas Don't Stop Me Now "Vicky"

 

Rally-tokossa Rauno, Demicle's Calvin Klein, on tyylitellyt itselleen koulututustunnukset RTK1 ja RTK2 Petra Puputin ohjaamana vain kuudella kisastartilla! Aivan huippua, paljon onnea parivaljakolle :) 

Me tehtiin Gagan kanssa paluu agilitykentille puolen vuoden tauon jälkeen tekemällä Pohjois-Hämeen Piirimestaruuskisoissa triplanolla. Sijoituimme yksilökisassa viidensiksi yhteistuloksissa kovassa kisassa.

Sijoitusnarttumme Martta, Demicle's Gone With The Wind, aloitti näyttelyuransa varsin lupaavasti ollen ROP-pentu Harjavallan näyttelyissä. Kiitos Noora Ylinen Martan hienosta hoidosta ja kouluttamisesta.

 

Martta 8 kkMartta 8 kk